Smartbox WIFI DSM

Tento rozbočovač WiFi sprístupní plný potenciál elektrických radiátorov Technotherm KS DSM, a umožňuje ich ovládanie prostredníctvom chytrého zariadenia odkiaľkoľvek na svete. Rozbočovač sa jednoducho pripojí k domácemu routeru a komunikuje prostredníctvom RF s vašimi radiátormi DSM, čím sa minimalizuje využitie šírky pásma.



Smartbox WIFI - rozhranie DSM

Rozbočovač Technotherm DSM Interface WiFi Hub je možné rýchlo a ľahko pripojiť k domácemu routeru a umožniť tak kontrolu nad vašimi elektrickými radiátormi DSM. Po inštalácii stačí stiahnuť aplikáciu Technotherm do svojho kompatibilného chytrého zariadenia a pomocou niekoľkých kliknutí, môžete nastaviť konkrétnu teplotu v dome z telefónu.

Rozbočovač WiFi funguje tak, že prijíma signály prostredníctvom vášho pripojenia k internetu a prenáša ich na vaše elektrické radiátory pomocou rádiovej frekvencie. Pretože Hub funguje ako brána len k vášmu vykurovaciemu systému, je zaistené minimálne využitie šírky pásma internetu a tým rýchla a jednoduchá komunikácia s kúrením.

Ovládanie radiátorov pomocou aplikácie Technotherm vykurovania je jednoduché a umožňuje prístup k úplnému programovaniu 24/7, štatistikám spotreby energie a tiež k pohodlnej geolokačnej funkcii, ktorá upravuje teploty vášho ohrievača v závislosti od toho, či opustíte domácnosť v určitej vzdialenosti. Rozbočovač Technotherm DSM Interface WiFi je nevyhnutný, ak chcete, aby vaše radiátory DSM boli používané, aj s Amazon Alexa alebo Google Home .

Je nutné pre internetové ovládanie všetkých radiátorov s termostatom DSM . Režim"plug and play" zaistí jednoduchú inštaláciu ohrievača a rozhrania.

Preskúmajte viac o našich produktoch Smart Home

 

Technické parametre

 

Hmotnosť (kg) 0.2
Hĺbka (mm) 30
Výška (mm) 70
Šírka (mm) 100
Príkon (w) N/A
Dĺžka kábla (m) 1.5
IP IP20
Vhodné do kúpeľní Nevhodné
Trieda bezpečnosti IEC Trieda I